Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم ملی فوتبال ایران در دیدار مقدماتی راه یابی به جام جهانی 2022 قطر در ورزشگاه آزادی پذیرای تیم ملی فوتبال کره جنوبی بود. پیش از این قرار بود در این دیدار تعدادی از تماشاگران با رعایت پروتکل های بهداشتی در ورزشگاه حاضر شوند اما این اتفاق رخ نداد تا تیم ملی فوتبال کشورمان از امتیاز میزبانی و حضور تماشاگرانش در این دیدار حساس محروم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال تیم ملی فوتبال ایران که هیچ گاه مقابل کره جنوبی در ورزشگاه آزادی نباخته است، بار دیگر مقابل این تیم به میدان رفت و در شرایطی که با یک گل عقب افتاده بود با ارائه یک بازی رو به جلو موفق شد با پاسی که سردار آزمون داد، توسط علیرضا جهانبخش گلی زیبا را وارد دروازه کره ای ها کند و بازی به تساوی کشیده شد.

بیشتربخوانید

ناراحتی بی بی سی از پیروز نشدن تیم فوتبال کره جنوبی در برابر تیم فوتبال ایران + فیلم

شاگردان اسکوچیچ با این تساوی ۱۰ امتیازی شدند و بالاتر از کره جنوبی ۸ امتیازی جایگاه خود را در صدر جدول حفظ کردند، اما به نظر می‌رسد که بازهم این تساوی و تداوم نتایج خوب فوتبال ایران و در مجموع ورزش ایران چندان به مذاق رسانه سلطنتی BBC فارسی خوش نیامده است و آن‌ها انتظار دیگری از این بازی داشتند و شاید برای شکست تیم ملی لحظه شماری می‌کردند. البته ایران بار‌ها و بار‌ها دروازه کره ای‌ها را تهدید کرد و دو بار هم تیرک دروازه آن‌ها را به لرزه درآورد، اما در نهایت با بدشانسی از رسیدن به پیروزی بازماند. ناگفته نماند که کره هم می‌توانست در ثانیه‌های تلف شده بازی، تیم برتر میدان لقب بگیرد که علیرضا بیرانوند با واکنشی درخشان مانع از رسیدن به تور دروازه شد.

نکته جالب در این باره این است که کارشناس این شبکه در صحبت های خود دلیل گل تساوی ایران به کره جنوبی را بلند بودن چمن عنوان می کند که اگر این چمن بلند نبود این توپ به سردار آزمون نمی رسید و در نهایت به درون دروازه کره نمی رفت.

این کارشناس در صحبت هایی مضحک، این گل را به میزبانی ایران نسبت می دهد که آن ها چمن را عمدا بلند کردند تا سردار آزمون بتواند به توپ برسد.

در این باره چند نکته را به این کارشناس رسانه سلطنتی و همچنین در ادامه رسانه سعودی یادآوری می کنیم.

ر ۱- اگر قرار باشد که به دلیل میزبانی چمن ورزشگاه بلند باشد، آیا فقط برای ایران این چمن بلند است یا این شرایط برای تیم ملی کره جنوبی هم بوده است.

۲- آیا شرایط این بازی توسط نمایندگان فیفا و داور بازی چک نمی‌شود. آیا وضعیت زمین، دروازه‌ها و ... طبق پروتکل‌های بین المللی فیفا توسط داور مورد بررسی قرار نمی‌گیرد. پس اگر چمن بلند بوده باشد، قطعا داور این موضوع را تذکر می‌داد و مانع از برگزاری بازی می‌شد.

۳- آیا به زعم این کارشناس محترم، تیم ملی ایران فقط یک موقعیت داشت که آن هم زمین چمن آن را فراهم کرد تا مقابل کره به تساوی برسد یا اینکه دو تیر دروازه، قیچی برگردان مهدی طارمی در نیمه اول و موقعیت‌های دیگری که از دست رفت را، عملکرد تیم ملی فوتبال ایران نمی‌داند.

۴- به هر حال از رسانه‌هایی مانند بی بی سی فارسی، ایران اینترنشنال (سعودی اینترنشنال) و ... هم نباید بیش از این انتظار داشت که بخواهند ورزش ایران را مورد تمجید قرار دهند، هرچند آن‌ها در حدود دو سال ورزش ایران را کوبیدند تا در جوامع جهانی و بین المللی با تحریم مواجه کنند.

آن‌ها بیشتر تابع دستوراتی هستند که از اتاق‌های فکرشان به آن‌ها داده می‌شود تا به هر نحوی مردم کشورمان را تحت فشار قرار دهند. تیتر‌های زننده‌ای که نشان می‌دهد که آن‌ها هر وقت بخواهند چنگال‌ها و دندان‌های تیز خود را از ظاهر به اصطلاح رسانه‌ای خود به نمایش می‌گذارند.

5- همین به اصطلاح خبرنگاران و کارشناسان هستند که در رقابت های جهانی و بین المللی که هرگاه تیم های ورزشی ایران به رقابت با حریفان خود می پردازند، یکه و آماده حاضر هستند تا خود را در کنار افتخارآفرینی نمایندگان کشورمان قرار دهند و نمونه آن را در مسابقات کشتی جهانی در نروژ دیدیم که خبرنگار ایران اینترنشنال (سعودی اینترنشنال) چگونه خود را به آب و آتش زد با ورزشکارانی که خود بارها تلاش کرد آن ها را در جوامع جهانی محروم کند، مصاحبه کند و با افتخار در صفحه توئیتر خود تصویرش را با حسن یزدانی به نمایش گذاشت.

 

 

همین مجریان بودند که پروژه تحریم ورزش ایران را بارها و بارها در نشست ها و مصاحبه های خود کلید زدند و حالا به دریوزگی افتاده اند و برای دیده شدن خود را به قهرمانان ملی ایران می چسبانند تا شاید بتوانند اندک آبرو و ارزشی برای خود در میان مردم ایران کسب کنند.

در اینجا یادآوری می کنیم که نحوه پوشش افتخارآفرینی ورزشکاران ایرانی در المپیک توسط آن ها چگونه بود که به دارنده مدال طلای ایران در تیراندازی لقب «تروریست» می دادند و در حالی که نظامی های کشورهای متبوع آن ها می توانستند با افتخار در المپیک مدال آوری داشته باشند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رسانه های معاند فوتبال ایران تیم ملی فوتبال فوتبال ایران ورزش ایران کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۵۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقلال و پرسپولیس تفاوتی ندارند؛ جام گرفتن دیگر لیاقت نمی‌خواهد!

آفتاب‌‌نیوز :

پس از پایان یکی از هفته‌های حساس رقابت‌های لیگ برتر، اوسمار گفت پرسپولیس همیشه قهرمان است و جواد نکونام هم تاکید کرد شاگردانش بهترین هستند، اما واقعیت ماجرا در دو بازی تراکتور – استقلال و پرسپولیس – سپاهان چه بود؟ هر دو مسابقه با عرض معذرت، حتی برای یک دقیقه هم ارزش دیدن نداشتند! در واقع در هر دو بازی، هیچ اثری از فوتبال به چشم نخورد.

آنچه به عنوان مسابقه فوتبال به خورد ما داده شد، ملغمه‌ای از ضربات کاراته، خشونت رایج در فوتبال آمریکایی و تلفیقی از عصبانیت‌ها و خشم درونی تعدادی بازیکنان بود که گوی و میدان را به «بکش بکش و بزن زیرش» تبدیل کرده بودند. می‌توانیم در یک کلام بگوییم این مدل بازی‌ها و سبکی عجیبی که در لیگ ما ارائه داده می‌شود، نوعی آبروریزی در عالم فوتبال است.

نه استقلال و نه پرسپولیس که مدعیان امروزی قهرمانی لیگ هستند، از نظر فنی و فوتبالی چیزی برای عرضه نداشتند و بی تردید مشکل هم از این دو تیم نیست؛ چرا که تراکتور و سپاهان که می‌توانستند در این فصل شانس قهرمانی داشته باشند نیز از نظر فنی ضعیف بودند. متاسفانه از دل این لیگ چیزی بیرون نمی‌آید؛ دیگر این بهترین بازی هایش بود که دیشب تماشا کردیم، اما دیدن همه ۹۰ دقیقه اش، واقعا به تحمل و صبر نیاز داشت.

این حجم از پرخاشگری که در وجود بازیکنان ما در لیگ برتر زبانه می‌کشد، باعث می‌شود تا هر چیزی در زمین ببینیم به جز فوتبال! به عبارت بهتر، تعدادی فرد مدعی در این لیگ داریم که تصور می‌کنند فوتبال در وجود آن‌ها خلاصه شده است، اما تیم هایشان تنها کاری که در مسابقه انجام نمی‌دهند بازی فوتبال است.

این جام به هر تیمی برسد با این کیفیت فنی تیم ها، چیز دندان گیری عاید فوتبال ایران نمی‌شود. کیفیت لیگ ما ضعیف است و بازی‌های چشم نواز در آن دیده نمی‌شود. اما از نظر اجرای فنون رزمی و اعتراض به داور مسابقه و بی اعصاب بودن، اعتراف می‌کنیم یکی از بهترین لیگ‌های حال حاضر آسیا را داریم و از این بابت می‌توانیم به خودمان ببالیم!

جام گرفتن در فوتبال ایران، ظاهرا دیگر لیاقت نمی‌خواهد؛ بلکه به مقداری شانس و جنگ اعصاب بیشتر نیاز دارد...

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • میشل: شکست دادن بارسا جشن گرفتن دارد
  • (عکس) تصاویری خاص و متفاوت از میلاد کی‌مرام سوژه رسانه‌ها شد
  • دستکش گلر برزیلی نساجی به ارث رسید!
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند
  • آمار خاص پرسپولیس برای پیشی گرفتن از استقلال
  • بمب افکن H6K نیروی هوایی چین، دوربردترین سکوی چینی‌ها برای پرتاب هر سلاح برد بلندی است (فیلم)
  • رونالدو، همچنان سوژه جذاب رسانه‌های بزرگ
  • استقلال و پرسپولیس تفاوتی ندارند؛ جام گرفتن دیگر لیاقت نمی‌خواهد!
  • فیلم هندی در پایان پرسپولیس - سپاهان (عکس)
  • واکنش مدیر رسانه سپاهان پس از ناراحتی مورایس